Despre noi

Confectionare bijuterii handmade cu cristale si perle Swarovski Elements
 
Descriere
Bijuteriile sunt realizate din cristale SWAROVSKI ELEMENTS, cu accesorii placate cu argint sau cu aur. Cristalele sunt de dimensiuni diferite, de la biconice de 3 mm pana la cristale spectaculoase de 30, 40, chiar si 50 mm, in nenumarate culori clare, opalescente sau cu efect.
De asemenea, confectionam si bijuterii cu perle SWAROVSKI combinate cu cristale SWAROVSKI ELEMENTS, intr-o gama mare de culori si dimensiuni.
Bijuteriile sunt prezentate in cutii elegante de catifea cu interior din saten si burete catifelat alb, personalizate cu SWAROVSKI ELEMENTS si insotite de certificat de autenticitate si instructiuni de ingrijire si folosire a produsului.
Confectionam urmatoarele tipuri de bijuterii: cercei, pandantive, bratari, coliere, inele, seturi complete, butoni, ace de cravata, agrafe de par, diademe, brose, brelocuri, matanii etc.
Cristalele, accesoriile si ambalajele sunt achizitionate de la producatori si importatori autorizati si sunt insotite de factura si declaratie de autenticitate.
 
Informaţii generale

Swarovski este cea mai mare si mai cunoscuta companie producatoare de cristale din intreaga lume. De mai bine de 100 de ani, compania de bijuterii Swarovski umple viata oamenilor de bucurie, fantezie si stil, aducand bunul gust si eleganta mai aproape de iubitorii de cristale si bijuterii.