Transport si retururi

Livrare si transport

Fan Curier (24-48 ore): Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Predare personala: In cazuri exceptionale, valabil pentru clientii din Bucuresti. Plata se efectueaza integral la livrarea comenzii.


Retur

Produsele achizitionate pot fi returnate in conformitate cu prevederile O.U:G. 34/2014 in termen de 14 zile de la data primirii comenzii.

Pentru retur este necesar sa trimiteri o cerere de retragere in scris pe adresa office@coolbijoux.ro
Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in ambalajul original, cu toate accesoriile, sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat, incomplet, cu urme de uzura, zgarieturi, lovituri. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului pentru retur.

Taxa curierului pentru retur este suportata de client. Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Contravalorea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere si returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare.